Πώς να χάσετε βάρος σε ένα έθνος γρήγορου φαγητού

Πώς είναι δυνατόν να χάσετε βάρος σε αυτή τη χώρα όπου υπάρχει ένα φαστ φουντ σε κάθε γωνιά; Αυτό είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα που είναι υπέρβαρα. Υπάρχει μια ολόκληρη γενιά Αμερικανών που έχουν μεγαλώσει κυρίως τρώγοντας γρήγορο φαγητό ως κύρια πηγή διατροφής.

Ο μόνος αληθινός τρόπος για να αρχίσετε να χάνετε βάρος και να επανέλθετε σε φόρμα είναι να απορρίψετε το status quo και να επιστρέψετε σε μια πιο απλή εποχή στην Αμερική που υπήρχε πριν από λίγο καιρό. Πριν από τριάντα χρόνια οι περισσότερες οικογένειες κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι της κουζίνας τρώγοντας ένα σπιτικό γεύμα φτιαγμένο από αγαπημένα χέρια που ενδιαφέρονται για την υγεία αυτών που έτρωγαν το φαγητό.

Η Corporate America, η οποία κατέχει τα περισσότερα από τα εστιατόρια γρήγορου φαγητού σήμερα, ενδιαφέρεται βασικά για ένα πράγμα, το οικονομικό αποτέλεσμα. Εάν το μενού τους περιέχει τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και λίπος, αυτό τείνει να προκαλέσει εθισμούς σε όσους τρώνε αυτά τα τρόφιμα, αυτό σημαίνει μόνο υψηλότερα κέρδη για τις τροφικές αλυσίδες.

Δεν έχουν προσωπικό συμφέρον στον εξωφρενικό αριθμό των υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων που ζουν τώρα σε αυτή τη χώρα. Υπήρξε ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ για ένα άτομο που έκανε δίαιτα γρήγορου φαγητού για ένα χρονικό διάστημα και ήταν εκπληκτική η υποβάθμιση της υγείας του που συνέβη όταν έτρωγε αυτό το είδος μενού.

Ο μόνος τρόπος για να γίνετε υγιείς είναι να αρχίσετε να τρώτε μια υγιεινή διατροφή και να συμμετέχετε σε κάποια μορφή μέτριας άσκησης. Ο μόνος τρόπος για να τρώτε υγιεινά είναι να αγοράζετε και να μαγειρεύετε το φαγητό σας, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι περιλαμβάνει τα γεύματα που ετοιμάζετε. Πρέπει να απορρίψετε το status quo του να τρώτε συνεχώς έξω, εάν περιμένετε να αντιμετωπίσετε πραγματικά το πρόβλημα βάρους σας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *