Συμβουλές υγείας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η υγεία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι υψίστης σημασίας. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ανησυχείτε μόνο για την ευημερία σας αλλά και για την ευημερία του αγέννητου παιδιού ή των παιδιών σας. Υπάρχουν τόσες πολλές παγίδες για τις έγκυες γυναίκες από αυτή την άποψη. Πολλοί έχουν συμβάλει στην κακή υγεία και τα ελαττώματα των παιδιών τους. Αρρωστημένες συνήθειες όπως το κάπνισμα, ο αλκοολισμός και η κατάχρηση ναρκωτικών θα θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή του αγέννητου. Ως έγκυος γυναίκα, πρέπει να παίξετε τον ρόλο του φύλακα εάν δεν θέλετε να μετανιώσετε στο μέλλον. Η κακή υγεία στην εγκυμοσύνη δεν προκαλείται μόνο από τα παραπάνω. θα έρθει αν αποτύχετε να τηρήσετε τις υγιεινές πρακτικές που περιγράφονται παρακάτω. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε την εγκυμοσύνη μια ευτυχισμένη εμπειρία..

Η πρώτη συμβουλή για την υγεία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχει να κάνει με το τι τρώτε. Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί γιατί θέλετε να θρέψετε το αγέννητο με χρήσιμα θρεπτικά συστατικά. Ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης θα σας υποδείξει τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και άλλα για να διασφαλίσει ότι ακολουθείτε αυτό το μονοπάτι. Επίσης, είναι σημαντικό να λαμβάνετε συμπληρώματα, ώστε να μπορείτε να αναπληρώσετε τις διαφορετικές διατροφικές απαιτήσεις. Ωστόσο, οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές, πριν πάτε να επιλέξετε συμπληρώματα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υπάρχουν ορισμένες τροφές που πρέπει να αποφεύγετε. Εκτός από τα ανθυγιεινά αμυλούχα επεξεργασμένα τρόφιμα, κρατήστε μακριά από ωμά ψάρια, ψάρια με υψηλή περιεκτικότητα σε υδράργυρο και ορισμένα είδη τυριών. Δεν πρέπει να λαμβάνεται καθόλου αλκοόλ και αυτό δεν πρέπει να αγνοείται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι δίαιτες πλούσιες σε φυτικές ίνες θα βοηθήσουν στο μεταβολισμό και θα βοηθήσουν στην αποφυγή κρίσεων όπως η δυσκοιλιότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να ανανεώσετε το σώμα σας με νερό και αυτό θα σας κρατήσει ανανεωμένους και θα βοηθήσει το σύστημά σας γενικότερα.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πρέπει να τιμάτε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας που είναι το πρωινό. Μερικές γυναίκες θα έχουν την τάση να ακολουθούν το παλιό τους μονοπάτι όπου τρώνε όποτε θέλουν. Οι ειδικοί συμβουλεύουν όλες τις γυναίκες να φροντίζουν να λαμβάνουν ένα υγιεινό πρωινό καθημερινά. Φολικό οξύ, σίδηρος, ασβέστιο και μια σειρά από άλλα θρεπτικά συστατικά πρέπει να υπάρχουν σε ένα υγιεινό γεύμα.

Όταν πολλές μένουν έγκυες, μπαίνουν στον πειρασμό να το πάρουν χαλαρά και πολλές γίνονται παθητικές. Δεδομένου ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι ασθένεια, πρέπει να παρακολουθείτε τις καθημερινές δραστηριότητες. Πρέπει να δουλέψετε το σώμα και να βεβαιωθείτε ότι οι μύες σας έχουν την ενέργεια. Καθώς πλησιάζετε τη θητεία, είναι φυσικό να το παίρνετε χαλαρά. Το περπάτημα θα σας κάνει καλό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και θα σας επιτρέψει ακόμη και να έχετε έναν ευκολότερο τοκετό. Οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι 30 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε καλή φόρμα.

Όσον αφορά την αύξηση βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, θα σας βοηθήσει αν συμβουλευτείτε το γιατρό σας και δείτε πόσο βάρος αναμένεται να πάρετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό είναι σημαντικό γιατί δεν θέλετε να γίνετε ανθυγιεινοί λόγω της ανεπιθύμητης αύξησης βάρους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η επένδυση στην καλή υγεία αυτή τη στιγμή θα πληρώσει πολλά. Δεν υπάρχει τίποτα που να το δείχνει περισσότερο από ένα υγιές μωρό που αναπηδά στο τέλος των 9 μηνών.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *