Ψάχνετε για ειδικότητα ψησίματος; Σκεφτείτε τα Cupcakes!

Δεν μπορώ να πω ακριβώς πότε συνέβη, αλλά τα cupcakes έχουν κάνει μια πραγματικά μεγάλη επιστροφή. Το «Μια φορά κι έναν καιρό» πρωτίστως, το παιδικό γλυκό είναι πλέον αγαπημένο όλων των ηλικιών και για όλες τις περιστάσεις.

Πολλές επιχειρήσεις επωφελούνται από αυτό το σχετικά απλό στην παρασκευή, στο πάγωμα και στο διακοσμητικό επιδόρπιο. Αν όχι ως εξειδικευμένη επιχείρηση, προσθέτουν cupcakes στην τρέχουσα σειρά προϊόντων τους.

Πόσο ευέλικτο μπορεί να είναι ένα cupcake; Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε κουρκούτι για κέικ που είναι κατάλληλο για ένα μεγαλύτερο κέικ. Σε σχέση με το μέγεθος, υπάρχουν τα πάντα, από μίνι έως king size τόσο μεγάλο που ψήνεται σε δύο μέρη (Super Duper Cupcake Pan). Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι διακόσμησης. Υπάρχει μια πλήρης γκαρνταρόμπα με αξεσουάρ για να δώσει σε κάθε cupcake μια καλοντυμένη γυαλιστερή παρουσίαση. Είδη όπως: επενδύσεις ψησίματος cupcake, περιτυλίγματα cupcake, μανίκια cupcake (σε πολλά χρώματα και σχέδια), κουτιά αρτοποιίας (σε λευκό και ροζ) και ειδικά ένθετα για τα κουτιά αρτοποιίας, όλα βοηθούν να δώσετε στα προϊόντα και την επιχείρησή σας μια επαγγελματική εμφάνιση. Περιορίζεστε μόνο στη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας.

Πόσο μπορείτε να χρεώσετε για cupcakes; Οι τιμές κυμαίνονται από 1,50 $ – 4,00 $ ανά cupcake και πιθανώς περισσότερα. Οι τιμές σας θα πρέπει να βασίζονται σε: την ποσότητα των συστατικών και τις διακοσμήσεις/γαρνιτούρες που χρησιμοποιούνται, τους τύπους των συστατικών που χρησιμοποιούνται (υψηλότερη ποιότητα ισοδυναμεί με υψηλότερη τιμή), τον χρόνο παραγωγής από την αρχή μέχρι το τέλος (μερικά κουρκούπια και διακοσμητικά για κέικ είναι πιο εμπλεκόμενα και περίτεχνα από άλλα ), ειδική συσκευασία και το μέγεθος του cupcake.

Ποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει cupcakes και για ποιους λόγους; Τα cupcakes είναι περιζήτητα τόσο για επαγγελματικούς όσο και για προσωπικούς. Υπάρχει μια αγορά cupcake για: θεματικά πάρτι και εκδηλώσεις, διακοπές, ειδικές περιστάσεις, γάμους, κυριακάτικο δείπνο, μόνο και μόνο επειδή και περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Για τον πιο υγιεινό τρόπο ζωής, υπάρχουν τα vegan cupcakes. Δύσκολο να σκεφτώ κάποια περίσταση ή ανάγκη που δεν καλύπτεται.

Εξειδικευμένα αρτοποιεία όπως CamiCakes στο Jacksonville, FL και Atlanta, GA, Sweet Carolina Cupcakes στο Hilton Head, SC, George Town Cupcakes στην Ουάσιγκτον, DC, Molly’s Cupcakes στο Σικάγο, Il The Atlanta Cupcake Factory στην Ατλάντα, GA και Gigi’s Nashville, Cupcakes Το TN (με τοποθεσίες σε 8 άλλες πολιτείες) είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς ειδικούς σε cupcake σε όλη τη χώρα. Εχεις ένα λεπτό? Ελέγξτε τα διαδικτυακά σχόλια των πελατών τους. Σίγουρα τροφή για σκέψη αν σκοπεύετε να προσφέρετε cupcakes στη σειρά προϊόντων σας. Είναι υπέροχο όταν μπορείς να μάθεις από την επιτυχία ή τα λάθη κάποιου άλλου, όποια και αν είναι η περίπτωση.

Εξακολουθείτε να ψάχνετε για ενδείξεις ότι ο κλάδος των cupcake είναι καυτός; Το Food Network Channel έχει μια τηλεοπτική εκπομπή, “CupCake Wars”, που έχει να κάνει με τα cupcakes. Θέλουν περισσότερα? Υπάρχει επίσης ένας ιστότοπος αφιερωμένος στη συζήτηση για τα cupcakes, το CupcakeBlog.com.

Αν σας ενδιαφέρει το ψήσιμο και η πώληση αυτών των γλυκών γλυκών, σας προτείνω να μπείτε όσο είναι ΖΕΣΤΟ. Απλώς επιλέξτε τις πιο δημοφιλείς γεύσεις για κέικ και παγάκια. Δημιουργήστε μερικά εκλεπτυσμένα σχέδια. Επιλέξτε τη σωστή συσκευασία, ώστε τα cupcakes σας να μην στριμώχνονται ή θρυμματίζονται όταν το κουτί του φούρνου είναι κλειστό. Κάντε μια μικρή έρευνα για να μάθετε ποιες είναι οι τρέχουσες τιμές στην περιοχή σας. Αποφασίστε τις καλύτερες τιμές για εσάς. Δημιουργήστε μια καλή στρατηγική μάρκετινγκ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την κατάλληλη άδεια και άδειες για τη λειτουργία μιας επιχείρησης αρτοποιίας. Και είστε έτοιμοι να ψήσετε και να πουλήσετε cupcakes. Συμβουλή: Μην ξεχνάτε την ποιότητα. Η ποιότητα είναι πάντα ΚΛΕΙΔΙ στην επιχείρηση τροφίμων.

Καλό ψήσιμο Cupcake!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *